Adwords Optimalisatie

Er is weliswaar veel bekend over Google Adwords optimalisatie maar een campagne goed opzetten en beheren zodat er een verhouding ontstaat tussen kosten en opbrengsten vergt tijd.

Tijd om alles over Google Adwords optimalisatie te lezen en  uit te zoeken, tijd om de nieuwe wijzigingen en updates van Google te volgen, tijd om goed te analyseren, tijd die u beter kunt gebruiken.

Tijd wat u als ondernemer ontbreekt.

Google Adwords Optimalisatie Hulp

Door mijn ervaring en kennis van Google Adwords kan ik uw campagne opzetten, met u bespreken wat de mogelijkheden zijn, hoeveel budget er nodig is, sturen op waar conversie is te behalen en vooral ook waar u geen geld aan moet besteden.

Een adwords optimalisatie door InterProjets wordt volgens de richtlijnen van Google uitgevoerd. Dit betekent dat u zelf eigenaar blijft van het account. Wanneer u al een Adwords account heeft en u wilt dat ik meekijk koppel ik u aan mijn klantencentrum. U kunt dus altijd de samenwerking stopzetten zonder dat u alle gegevens en de opgezette campagne kwijt bent.

Samenwerken en Service is belangrijk om tot een goed resultaat te komen.

InterProjects helpt u bij het starten Google Adwords of met een adwords optimalisatie campagne. Ik kan dit bij u op het bedrijf doen of online via het klantencentrum.

Bel mij voor een adwords optimalisatie afspraak op 06-14365600 of vul het contactformulier in.

 

Mariëtte Jansen

InterProjets

[raw]
[button link=”http://www.interprojets.nl/contact” style=”” size=”magic_pink” target=”_self”]
Offerte
[/button]
[/raw]